Jump to content

Boyka

Administrator
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

63 profile views
 1. Deoarece a trecut foarte mult timp de cand modpack-ul a fost postat dar link-ul nu a fost incarcat, voi inchide topicul. T/C
 2. Bun, folositor pentru mafii! +1
 3. Multumim frumos, de ajutor. +1
 4. Pentru ideea cu marirea level-ului si orelor jucate pentru factiuni, sunt de acord cu tine, +1. Cat de war-uri de la ora 19, nu stiu ce sa spun. Unii admini sunt la liceu, la munca, nu stiu daca poate toata lumea sa ajunga la 19:00 la war-uri... -1
 5. Comanda /hud deja exista pe server.
 6. Boyka

  propunere

  1. Nu vad care sa fie problema pentru ca un administrator face parte dintr-un clan(in mafie oricum e interzis). 2. Nu cred ca are vreo relevanta cate secunde dureaza dovada atata timp cat este o dovada buna care poate decide sanctiunea sau nu. 3. Se organizeaza in fiecare zi mai mult de 2 evenimente, insa, nu putem de fiecare data cand voi ne cereti pe [/report]. 4. Ar merge, undeva un nivel 10 si 10h jucate. 😛 Din partea mea, +1 doar la ideea 4.
 7. Nickname: Boyka[] Rank: 7 Dovezi pentru lider: N/A Numele celui testat: TeoGBR Respins/admis: Admis Rezultat: 0/3 Alte precizari: Succes!
 8. Nickname: Boyka[] Rank: 7 Dovezi pentru lider: N/A Numele celui testat: Zawaydok. Respins/admis: Admis Rezultat: 0/3 Alte precizari: Succes!
 9. Nickname: Boyka[] Rank: 7 Dovezi pentru lider: N/A Numele celui testat: Don Rezultat: 2/3 Respins/admis: Admis Alte precizari: Succes la raport!
 10. Nickname: Boyka[] Rank: 7 Dovezi pentru lider: N/A Numele celui testat: dede87q Rezultat: 3/3 Respins/admis: Respins Alte precizari: Succes data viitoare!
 11. Nume & prenume: Ionescu Alexandru-Catalin Varsta: 17 ani. Nickname pe server: Boyka[] Link catre profilul de pe panel: https://redtimes.ro/panel/profile/Boyka[] Numarul de ore jucate: 1 ora jucata. Ce alte jocuri mai joci in afara de SA:MP?: Nimic, nu am timp pentru mai multe jocuri. De ce te consideri potrivit pentru functia de helper pe serverul RPG.REDTIMES.RO: Deoarece ma consider capabil si am toate cunostintele despre aceasta functie, respectiv despre tot ce inseamna acest joc. De ce ai ales sa joci pe acest server?: M-am reapucat recent si am cautat un server micut si

×
×
 • Create New...